marți, 25 martie 2014

Program de slabire

Un tip grăsuţ se hotărăşte să slăbească. Caută pe internet un program de slăbire şi solicită on-line de la o companie planul lor de pierdere în greutate “5 kg în 5 zile”, zicându-şi s-o ia mai uşor. A doua zi îi bate la uşă o tipă la vreo 19 ani, superbă atletică şi doar încălţată în nişte adidaşi roz şi având o pancartă atârnată de gât. Se prezintă ca un reprezentant al companiei online de pierdere în greutate şi îi arată ce scrie pe semnul de la gâtul său:
"Dacă mă poţi prinde, poţi să mă ai."
Fără nici-un alt cuvânt tipa se apucă să fugă. Tipul după ea. Câţiva kilometri mai târziu, transpirat şi obosit fleaşcă, el renunţă la urmărire. Aceeaşi fată se prezintă la uşa tipului în următoarele zile şi acelasi lucru se întâmplă de fiecare dată. În a şasea zi, el se cântăreşte şi constată încântat că a pierdut 5 kg cum i s-a promis. Se gândeşte că ar putea să continue şi să piardă şi mai mult din greutate şi solicită programul de pierdere în greutate “10 kg în 5 zile” de la aceeaşi companie. A doua zi îi bate la uşă cea mai frumoasă femeie văzută în viaţa lui. Ea nu poartă nimic, doar adidaşi roz şi un semn atârnat de gât pe care scria:
"Dacă mă poţi prinde, poţi să mă ai."
Şi alergătura reîncepe, ea în faţă, el după ea. Femeia era atât de frumoasă încât omul nostru alearga după ea de îi ieşea sufletul. În următoarele patru zile, acelaşi lucru se întâmplă. A şasea zi, tipul se cântăreşte şi constată super mulţumit că a mai pierdut 10 kg cum i s-a promis. Decide să scape odată pentru totdeauna de kilogramele care le mai avea în plus şi solicită programul de pierdere în greutate “20 kg în 7 zile”.
“Esti sigur?” i se trimite un email. “Acesta este cel mai riguros program al nostru.” “Absolut”, răspunde el, “nu m-am simţit atât de bine în viaţa mea. Şi de data asta sunt sigur că o prind.” A doua zi aude o bătaie în uşă , aleargă fericit să deschidă, gândindu-se ce minunăţie de femeie o să vadă, deschide uşa şi înlemneşte. În faţa uşii stătea un ditamai masculul, încălţat doar cu o pereche de adidaşi roz şi cu un semn atârnat de gat pe care scria:

"Daca te prind, al meu eşti!"