joi, 27 martie 2014

Tentatie cu nabadai

Trei cupluri vroiau sa intre in randul oamenilor bisericii, asa ca s-au dus la un preot sa il intrebe ce sa faca. Preotul le-a spus ca mai intai trebuie sa incerce sa reziste fara sex doua saptamani si dupa aceea sa vina sa ii spuna cum s-au descurcat. Primul cuplu era de pensionari, al doilea pe la 40 de ani si cel de-al treilea erau pe la 25. Se intorc dupa doua saptamani si preotul ii intreaba cum s-au descurcat.
- Pensionarii spun ca n-a fost nici o problema sa se abtina. Sunt primiti in randul bisericii.
- Cei de 40 de ani spun ca a fost greu prima saptamana, dar dupa aia a fost floare la ureche. Sunt primiti si ei in randul bisericii. 
- Cand vine randul celor de 25 de ani, tipul spune: Ne-am abtinut cat ne-am abtinut, dar intr-o zi, cand ea a scapat cutia de lapte pe jos si s-a aplecat dupa ea... fustita i s-a ridicat... i-am vazut snuruletul din fund...oricum, n-am mai putut sa ma abtin ! Am simtit ca trebuie neaparat sa fac sex cu ea acolo, exact in acel moment, altfel o sa explodez...si atunci am facut sex salbatic, acolo pe jos, am spart si cutia de lapte, dar nimic nu ne-a putut opri !...
- Imi pare rau, zice popa, in acest caz nu va mai putem primi in randul Bisericii...

- Asta-i soarta noastra !... zise tipul putin dezamagit. Oricum ... au zis ca nu ne mai primesc nici la Carrefour ! ...